LIVE ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi/ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
0

Νεκρός βρέθηκε στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού ένας 66χρόνος Έλληνας προσωρινά κρατούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο 66χρονος δεν προσήλθε στο πρωινό προσκλητήριο και αναζητήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Λίγο αργότερα τον εντόπισαν στο κελί του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε πρώτη εκτίμηση τα αίτια θανάτου θεωρούνται παθολογικά, αλλά το τελικό λόγο θα έχει η ιατροδικαστική έκθεση που θα συνταχθεί.

Πάντως, δεν υπάρχουν εγκληματικές ενδείξεις ως προς το θάνατο του 66χρονου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

LIVE ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM