Πληρώνοντας για κάτι που δεν υπάρχει

Πληρώνοντας για κάτι που δεν υπάρχει Facebook Twitter
0

Με 10 από τα 15 κορυφαία applications του facebook να είναι παιχνίδια κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι παίκτες αναζητούν άμεση αυτοεπιβεβαίωση και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν γι' αυτή, προκύπτει μια νέα μορφή online εμπορίου όπου κάποιος πληρώνει για ψηφιακά αγαθά που -κυριολεκτικά- δεν υπάρχουν!

Παιχνίδια κοινωνικής προσομοίωσης όπως το pet Society ή το Restaurant City οφείλουν ένα μεγάλο κομμάτι της εμπορικής τους επιτυχίας σε αυτή την λογική της απόκτησης από τους χρήστες ολοένα και περισσότερων αγαθών.

Οι αναλυτές αφού μέσα σε 15 χιλιάδες λέξεις δικαιολογήσουν την ύπαρξη μιας τέτοιας online δραστηριότητας εμπορίου... κοπανιστού αέρα (σε μορφή virtual σαμπάνιας, καθαριστικού σκύλων ή όπλων), χρησιμοποιούν τη σκληρή γλώσσα των αριθμών η οποία αναφέρει  ότι τα ποσά που ξοδεύονται online για τα παραπάνω, πρόκειται να αγγίξουν τα 5 δις δολάρια τα προσεχή πέντε χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ήδη στην Ασία το ποσό αυτό έχει ξεπεραστεί...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Τech & Science / TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Σε υπόμνημα, το TikTok ανέφερε ότι η συμφωνία θα επιτρέψει σε «πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων ως μέρος μιας ζωτικής παγκόσμιας κοινότητας»
THE LIFO TEAM
Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM