Ο Βρετανός ΥΠΟΙΚ εκτιμά πως το Brexit θα έχει ελάχιστη αρνητική επίπτωση στην οικονομία

Ο Βρετανός ΥΠΟΙΚ εκτιμά πως το Brexit θα έχει ελάχιστη αρνητική επίπτωση στην οικονομία Facebook Twitter
0

Η συμφωνία του Brexit θα έχει ελάχιστη αρνητική επίπτωση στην οικονομία, δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας. 

Το προσχέδιο της συμφωνίας για να φύγει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι μόνο η καλύτερη λύση στην πολιτική διαίρεση αλλά και για την οικονομία, ανέφερε σήμερα ο Φίλιπ Χάμοντ.

«Αυτή η συμφωνία είναι ένας τρόπος για να αποχωρήσει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση... με ελάχιστες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία μας», δήλωσε ο Χάμοντ σε συνέντευξή του στο BBC.

«Αλλά η οικονομία δεν είναι η μοναδική σκέψη. Πρέπει επίσης να εξετάσουμε την πολιτική διαδικασία επούλωσης, επανενώνοντας τη χώρα μας, γιατί (...) οι χώρες που είναι διαιρεμένες δεν είναι επιτυχημένες χώρες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM