ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη- Ένας νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση με μαχαίρι στη Μελβούρνη- Ένας νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών ανθρώπων, ενώ τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έναν νεκρό.  

Νωρίτερα είχε ρίξει το βαν που οδηγούσε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος. 

Η αστυνομία της Αυστραλίας ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι αντιμετωπίζει την επίθεση ως τρομοκρατική και πρόσθεσε ότι αξιολογεί εκ νέου την ασφάλεια των επερχόμενων δημόσιων εκδηλώσεων υπό το φως της επίθεσης αυτής.

Βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν έναν άνθρωπο να επιτίθεται με μαχαίρι σε δύο αστυνομικούς. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πυροβολούν τον άντρα. 

Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ η αστυνομία της πολιτείας της Βικτόρια λέει πως ο δράστης έχει ακινητοποιηθεί και συλληφθεί. Είναι τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση. Τις πρώτες βοήθειες δέχονται οι τραυματίες. 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM