Μοντέλο κατήγγειλε το bullying και αυτοκτόνησε

Μοντέλο κατήγγειλε το bullying και αυτοκτόνησε Facebook Twitter
0

Ένα νεαρό μοντέλο αυτοκτόνησε λίγο αφότου δημοσίως κατήγγειλε τα τρολς και το bullying που δέχτηκε.

Η 26χρονη Anam Tanoli βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Λαχόρη στο Πακιστάν νωρίτερα αυτό το μήνα, με το θάνατό της να θεωρείται αυτοκτονία.

Η οικογένεια της Tanoli είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι η 26χρονη υπέφερε από κατάθλιψη και «σοβαρό ψυχικό στρες» πριν από το θάνατό της.

Την ημέρα που βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού με ψυχοθεραπευτή και τελικά βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της.

Μετά τον θάνατό της στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένα βίντεο που την δείχνει να μιλά για τις διαδικτυακές επιθέσεις, έγινε viral καθώς είχε δημοσιευτεί λίγο πριν η ίδια αφαιρέσει τη ζωή της.

H είδηση του θανάτου της προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στη χώρα σχετικά με το bullying αλλά και την κατάθλιψη η οποία παραμένει μεγάλο ταμπού στο Πακιστάν.

Μοντέλο κατήγγειλε το bullying και αυτοκτόνησε Facebook Twitter

Στο βίντεο, η Tanoli λέει στους οπαδούς της ότι τρολς «απλά προσπαθούν να φορτώσουν τη δυστυχία τους σε σας».

«Μην αφήνετε να σας επηρεάσει, μην αφήσετε να σας ρίξει. Δεν το αξίζουν, δεν αξίζουν τη δυστυχία σου». λέει.

Η Tanoli είχε επιστρέψει από την Ιταλία όπου εργάζονταν μερικές εβδομάδες πριν από την αυτοκτονία της.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το θάνατό της ενώ πληροφορίες από τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι ερευνώνται και τα ψηφιακά της αρχεία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM