Ανοιχτό το θέμα των συντάξεων αφήνει ο Μοσκοβισί

Ανοιχτό το θέμα των συντάξεων αφήνει ο Μοσκοβισί Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να μη γίνουν οι περικοπές στις συντάξεις το 2019, ο Ευρωπαίος Επίτροπος των Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί.

Σε συνέντευξή του στο Έθνος σημειώνει «Θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα». Όσον αφορά στο τέλος του προγράμματος Επίτροπος επισημαίνει ότι η επιτήρηση σε «καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με ένα νέο πρόγραμμα».

Μετά την 21η Αυγούστου και το τέλος των μνημονίων ουδείς θα πιέζει για νέα μέτρα, κανείς δεν θα απαιτεί νέες μεταρρυθμίσεις δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα ούτε οι αξιολογήσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα. αναφέρει, ενώ κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση με τη Ν.Δ., όπως αυτή προέκυψε μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα και τις δηλώσεις του, σημειώνει πως είναι φίλος της Ελλάδας και όσοι τον κατηγορούν ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια, είναι αυτοί που το κάνουν.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM