Η Azealia Banks ζητά χρηματική βοήθεια για να κάνει μήνυση στον Russell Crowe

Η Azealia Banks ζητά χρηματική βοήθεια για να κάνει μήνυση στον Russell Crowe Facebook Twitter
1

Η μάχη μεταξύ της Azealia Banks και του Russell Crowe ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τότε που η 27χρονη τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός προσπάθησε να την πνίξει και την πέταξε έξω από ένα πάρτι.

Όμως τώρα η τραγουδίστρια φαίνεται πως αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του νομικά και με έναν αναπάντεχο τρόπο ζητά να την ενισχύσουν όλοι οι φανς της.

Η Azealia Banks ξεκίνησε μια εκστρατεία στο GoFundMe για να τον μηνύσει.

«Ο Russell Crowe με έφτυσε σε πάρτι το 2016 και το αρνήθηκε, και μετά έστρεψε εναντίον μου μια ομάδα ανθρώπων που προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στην καριέρα και τη φήμη μου», αναφέρει η περιγραφή στην ιστοσελίδα crowdfunding.

Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως η κίνηση της αποσκοπεί στο να γίνει σαφές ότι οι μαύρες γυναίκες δεν μπορούν να είναι θύματα «αηδιαστικής βίας από άνδρες στο Χόλιγουντ» και λέει πως η δικαιοσύνη είναι σημαντική.

Το GoFundMe έχει στόχο τα 100.000 δολάρια και η τραγουδίστρια διευκρίνισε ότι τυχόν πρόσθετα χρήματα που θα εισπραχθούν θα γίνουν δωρεά φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Το περιστατικό που περιγράφει η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση όταν καταγγέλθηκε.

Λίγο μετά τους ισχυρισμούς της είχαν ωστόσο υπάρξει μαρτυρίες πως η ίδια είχε επιδείξει προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά εναντίον πολλών καλεσμένων.

Αυτό φέρεται να είχε εξοργίσει τον Crow ο οποίος την έφτυσε και στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό και την πέταξε έξω από το δωμάτιο ξενοδοχείο όπου γινόταν το ιδιωτικό πάρτι.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Η επικεφαλίδα του άρθρου θα έπρεπε να προσθέσει δύο λέξεις (πνευματικά ασταθής) μετά το αρχικό "Η"...Για περισσότερες info περί του ατόμου Εζίλια Μπανκς "τσεκάρετε" Γουικιπίντια...