Ο Κατσίκης λέει πως δεν πιστεύει τον Ρουβίκωνα - Λέει πως αμφιβάλλει ότι αυτοί πήγαν να μπουν στο γραφείο του

Ο Κατσίκης λέει πως δεν πιστεύει τον Ρουβίκωνα - Λέει πως αμφιβάλλει ότι αυτοί πήγαν να μπουν στο γραφείο του Facebook Twitter
3

Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη, αλλά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης,αμφισβητεί ότι η απόπειρα επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του προέρχεται από τον «Ρουβίκωνα».

O κος Κατσίκης έχει άλλη εκδοχή...

«Επιτρέψτε μου να σας ζητήσω συγνώμη διότι σήμερα δεν κατάφερα να ασκήσω στο ακέραιο τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, διότι είχα να αντιμετωπίσω μία επίθεση κακοποιών στοιχείων, ευτυχώς αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής στο πολιτικό μου γραφείο, όπως αποτυχημένη ήταν αυτή η προκήρυξη που δικαιολογούσε αυτή την άνανδρη και, κατά τη γνώμη μου, τρομοκρατική ενέργεια. Με προκήρυξη, κακέκτυπη αναπαραγωγή προκηρύξεων προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως άλλωστε θυμίζει το μακροσκελές κείμενο, που αποτελεί κείμενο ανάληψης ευθύνης από μέρους τους, για την ταυτότητα των οποίων προσωπικά προβληματίζομαι και την αμφισβητώ» ανέφερε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κατσίκης.

«Όταν, λοιπόν, θα έχω τα στοιχεία που θα μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημά σας, από ποιον έγινε η επίθεση, τα στοιχεία θα είναι στη διάθεσή σας. Κάντε υπομονή να δούμε αν πρόκειται για τον "Ρουβίκωνα" και αν πραγματικά αυτή η οργάνωση είχε τόσο καλά μάθει το μάθημά της από τα φροντιστήρια που είχαν παρακολουθήσει. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν επιτυχημένη ούτε η ανάληψη ευθύνης, ούτε και οι ενέργειές τους, τις οποίες ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα» πρόσθεσε ο βουλευτής.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM