O Μαριάς ζήτησε την παρέμβαση της Μέι για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

O Μαριάς ζήτησε την παρέμβαση της Μέι για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
0

Την παρέμβαση της Τερέζα Μέι για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, ζήτησε ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς κατά τη συνάντησή του με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό στην Ντάουνινγκ Στριτ στο Λονδίνο.

Ο πρόεδρος του Κόμματος «Ελλάδα – Ο άλλος δρόμος» και ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μαζί με μέλη της ηγεσίας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών είχε συνάντηση στην πρωθυπουργική κατοικία, μαζί με μέλη της ηγεσίας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, 

Ο πρόεδρος του Κόμματος «Ελλάδα – Ο άλλος δρόμος» και ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μαζί με μέλη της ηγεσίας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, συναντήθηκαν με την κα Μέι στην πρωθυπουργική κατοικία, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Brexit και τα δικαιώματα των πολιτών της Ε.Ε. στο Ηνωμένο Βασίλειο, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μαριάς έθεσε στην Τερέζα Μέι το ζήτημα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία και ζήτησε την παρέμβαση της Βρετανίδας πρωθυπουργού για την άμεση απελευθέρωσή τους, ενόψει και της σημερινής της συνάντησης στο Λονδίνο με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM