ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Έλτον Τζον σε συναυλία του - Έβρισε θεατή και έφυγε από τη σκηνή

ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Έλτον Τζον σε συναυλία του - Έβρισε θεατή και έφυγε από τη σκηνή Facebook Twitter
2

Έξαλλος έγινε την Πέμπτη ο Έλτον Τζον, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Λας Βέγκας, όπου έβρισε έναν θεατή, αποχώρησε από τη σκηνή στη μέση ενός τραγουδιού, ενώ επέστρεψε με προειδοποιήσεις.


Ειδικότερα, όταν ο Βρετανός μουσικός ερμηνεύει την επιτυχία του «Saturday Night's Alright For Fighting», συνηθίζει να προσκαλεί μερικούς από τους θαυμαστές του πάνω στη σκηνή, δίπλα από το πιάνο του. Ωστόσο, μετά το περιστατικό της Πέμπτης, ανακοίνωσε πως αυτή ήταν η τελευταία φορά.


Αυτό που συνέβη είναι πως κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ένας από τους θεατές που είχε ανέβει στη σκηνή δεν σταματούσε να τον χτυπάει στον ώμο και να τον ενοχλεί, καθώς εκείνος έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε, και παρά το γεγονός ότι φαινόταν ξεκάθαρα ο εκνευρισμός του.

 


Τελικά, ο Έλτον Τζον σταμάτησε να παίζει πιάνο, γύρισε προς τον συγκεκριμένο θεατή και του είπε «Άντε γ@μήσου», ενώ στη συνέχεια έφυγε έξαλλος από τη σκηνή.

Λίγο αργότερα επέστρεψε, όμως με μία προειδοποίηση. «Δεν θα ανεβαίνετε άλλο στη σκηνή για το "Saturday Night". Το γ@μήσατε», είπε στο κοινό.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια