Νεκρός 57χρονος από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στον Άλιμο

Νεκρός 57χρονος από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στον Άλιμο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (SOOC)
0

Ένας 57χρονος εντοπίστηκε νεκρός από πυροσβέστες, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στην μονοκατοικία όπου διέμενε στον Άλιμο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 03:15 στο σαλόνι του σπιτιού, που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 57χρονος, που έφερε εγκαύματα, διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM