Σύμβουλος Ερντογάν: Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια όποιου Έλληνα τολμήσει να ανέβει στα Ίμια

Σύμβουλος Ερντογάν: Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια όποιου Έλληνα τολμήσει να ανέβει στα Ίμια Facebook Twitter
3

Απειλές εναντίον της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης για τα Ίμια εκτόξευσε σήμερα η Τουρκία δια του επικεφαλής συμβούλου του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, λίγες μέρες μετά περιστατικό στα Ίμια, με αφορμή τη ρίψη στεφάνου από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιγκίτ Μπουλούτ, απείλησε ακόμη και τον πρωθυπουργό, αλλά και υπουργούς και αξιωματούχους, τονίζοντας ότι θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια όποιου αποπειραθεί να ανέβει στα Ίμια.

«Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο» τόνισε ο επικεφαλής σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν.

Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στα Ίμια, όπου απέτισε φόρο τιμής στους πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού το 1996.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

3 σχόλια