NEO VIDCAST

Η ανακοίνωση των JUMBO για το αμφιλεγόμενο σποτ με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Η ανακοίνωση των JUMBO για το αμφιλεγόμενο σποτ με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη Facebook Twitter
0

Τα JUMBO αντικαθιστούν τη μουσική επένδυση στην αμφιλεγόμενη αποκριάτικη διαφήμιση που πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Όπως ξεκαθαρίζουν τα JUMBO, η χρήση του τραγουδιού ήταν καθόλα νόμιμη και είχαν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από τον συνθέτη και αποκλειστικό δικαιούχο.

«Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στο παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής», συνεχίζουν τα JUMBO.

Παρ' όλα αυτά, η εταιρεία προχωρά, όπως λέει, «οικειοθελώς» στην αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης, για την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή πολιτικού συσχετισμού.

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες - Οι κατηγορίες και οι κωδικές ονομασίες - «Μόνο δολοφονίες δεν μας έχει διατάξει ακόμα να κάνουμε»
LIFO NEWSROOM
Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM