Σε κίτρινο συναγερμό περιοχές της Αυστραλίας - Ο κυκλώνας «Τζόις» απειλεί να σαρώσει τα πάντα

Σε κίτρινο συναγερμό περιοχές της Αυστραλίας - Ο κυκλώνας «Τζόις» απειλεί να σαρώσει τα πάντα Facebook Twitter
0

Οι κάτοικοι στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Αυστραλίας, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς τουριστικής πόλης Μπρουμ, ειδοποιήθηκαν από τις αρχές να προετοιμαστούν για την έλευση του τροπικού κυκλώνα «Τζόις» λαμβάνοντας μέτρα προστασίας.

Οι αρχές έχουν εκδώσει κίτρινο συναγερμό για την περιοχή ανάμεσα στο Cape Leveque και στην κοινότητα των Αβοριγίνων στην περιοχή Κίμπερλι, προειδοποιώντας ότι η σφοδρότητα του Τζόις μπορεί να απειλήσει ζωές και περιουσίες.

Η υπηρεσία εκτάκτων καταστάσεων καλεί τους κατοίκους να κινητοποιηθούν και να ψάξουν για καταφύγιο.

Οι αρχές φοβούνται ότι έως την Παρασκευή ο κυκλώνας Τζόις θα φθάσει στην περιοχή με καταστροφικούς ανέμους που θα έχουν ταχύτητα έως και 130 χλμ. την ώρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Διεθνή / Η επιτυχία του «Melania» θα έπρεπε να ανησυχεί τους δημιουργούς ντοκιμαντέρ

Η ταινία αποτελεί την πιο πρόσφατη ακριβοπληρωμένη και προσεκτικά χορογραφημένη αγιογραφία σελέμπριτι που πλασάρεται ως ντοκιμαντέρ από τις πλατφόρμες streaming. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως προειδοποιητικό σημάδι για το ποιες «αληθινές ιστορίες» προωθούνται σήμερα από τη βιομηχανία.
THE LIFO TEAM