Μητσοτάκης: «Ιδεολογικός καθοδηγητής νέας γενιάς τρομοκρατών ο Κουφοντίνας»

Μητσοτάκης: «Ιδεολογικός καθοδηγητής νέας γενιάς τρομοκρατών ο Κουφοντίνας» Facebook Twitter
1

Από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «δεν μιλώ μόνο ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ούτε ως συγγενής θύματος τρομοκρατίας αλλά ως σοκαρισμένος πολίτης που παρακολουθεί το μεγαλύτερο τρομοκράτη της χώρας, το πιστόλι της 17Ν να βγαίνει με άδεια από τη φυλακή».

Στην συνέχεια αναρωτήθηκε: «Δικαιούται άδεια ο Κουφοντίνας; Εμείς είμαστε υπέρ της λογικής των αδειών υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι ουσιαστικές προϋποθέσεις. Και αυτό είναι να έχει δείξει μεταμέλεια».

Όπως είπε, στην περίπτωση Κουφοντίνα αυτό δεν υπάρχει. Μέσα από το δημόσιο λόγο του παραμένει αμετανόητος και λειτουργεί ως ο ουσιαστικός ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως τη στιγμή που ο Κουφοντίνας λαμβάνει την 48ωρη άδεια του, στα Εξάρχεια αρχίζει να δημιουργείται η νέα γενιά τρομοκρατών. «Είναι υπαρκτός κίνδυνος για τον οποίο δεν θα πάψουμε να προειδοποιούμε».

«Η Δημοκρατία δεν εκδικείται αλλά αμύνεται. Η ανοχή σε όσους εργάζονται εις βάρος της πρέπει να είναι μηδενική» πρόσθεσε και ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση: «Μην πείτε ότι δεν σχολιάζετε αποφάσεις της δικαιοσύνης. Είναι διοικητικού χαρακτήρα απόφαση».

Με πληροφορίες από Καθημερινή 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια