Τα λένε για δεύτερη φορά Τραμπ-Πούτιν - Αυτή τη φορά στο Βιετνάμ

Τα λένε για δεύτερη φορά Τραμπ-Πούτιν - Αυτή τη φορά στο Βιετνάμ Facebook Twitter
0

Νέα συνάντηση μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν θα πραγματοποιηθεί στο Βιετνάμ αύριο Παρασκευή (9/11), στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών της Ασίας- Ειρηνικού (APEC), ανακοίνωσε σήμερα ο Γιούρι Ουσάκοφ, σύμβουλος του Κρεμλίνου.


«Θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου», δήλωσε ο Ουσάκοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, διευκρινίζοντας ότι «συζητείται» η ώρα της συνάντησης.


Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει χθες Τετάρτη ότι είναι «πολύ πιθανό» να υπάρξει μια τέτοια συνάντηση μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν, η δεύτερη μετά την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου τον Ιανουάριο.


«Ο Πούτιν και ο Τραμπ θα συμμετάσχουν στην ίδια σύνοδο και θα βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο. Γι' αυτό είναι απολύτως λογικό να συναντηθούν», εξήγησε χθες ο Ουσάκοφ.

Όταν όμως ρωτήθηκε σχετικά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, που συνοδεύει τον Τραμπ στην περιοδεία του στην Ασία, απάντησε ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η συνάντηση των δύο ηγετών.


«Δεν έχει υπάρξει συμφωνία για μια επίσημη διμερή συνάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM