Αντιδράσεις για το μπλοκάρισμα της Uber στο Λονδίνο - 500.000 υπογραφές σ' ένα 24ωρο

Αντιδράσεις για το μπλοκάρισμα της Uber στο Λονδίνο - 500.000 υπογραφές σ' ένα 24ωρο Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις συναντά η απόφαση της ρυθμιστικής αρχής δημόσιων μεταφορών του Λονδίνου, Transport for London, να μην ανανεώσει την άδεια της Uber στο Λονδίνο, με μία ηλεκτρονική αίτηση - διαμαρτυρία να έχει συγκεντρώσει ήδη 500.000 υπογραφές μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες.

Η αίτηση, την οποία οι ενδιαφερόμενοι υπογράφουν διαδικτυακά, καλεί τον δήμαρχο Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος προεδρεύει της TfL, να ανακαλέσει την απόφαση για αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας παροχής υπηρεσιών μεταφοράς στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Uber ανακοίνωσε χθες την πρόθεσή της να κινηθεί δικαστικά κατά της απόφασης: «Η Υπηρεσία Μεταφορών του Λονδίνου και ο Δήμαρχος υποχώρησαν στις απαιτήσεις μικρού αριθμού ανθρώπων που θέλουν να περιορίσουν τις επιλογές των καταναλωτών», ανέφερε σε ανακοίνωση η εταιρεία. «Πρόθεσή μας είναι να πολεμήσουμε την απόφαση στη δικαιοσύνη».

Η εταιρία έχει δικαίωμα να εφεσιβάλει την απόφαση και θα μπορεί να κυκλοφορεί τα αυτοκίνητά της μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της έφεσης.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Κίνα ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν

Διεθνή / Η Κίνα ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν

Με την κωδική ονομασία «Justice Mission 2025», οι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες αφότου οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την πώληση ενός από τα μεγαλύτερα πακέτα οπλισμού προς την Ταϊβάν, αξίας 11 δισ. δολαρίων
THE LIFO TEAM