Εργαζόμενοι στα μεταλλεία Κασσάνδρας: Είμαστε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις με την Eldorado Gold

Εργαζόμενοι στα μεταλλεία Κασσάνδρας: Είμαστε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις με την Eldorado Gold Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Την ικανοποίησή του από τις εξελίξεις στο ζήτημα της Eldorado Gold εξέφρασε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων των μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Χρήστος Ζαφειρούδας.

 

Εξερχόμενος από τη συνάντηση αντιπροσωπείας των εργαζομένων με τη διοίκηση της Eldorado, τόνισε πως «είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η εταιρεία παίρνει πίσω το ανακοινωθέν που είχε και αύριο συνεχίζουν κανονικά».


«Η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε έναν ανοιχτό διάλογο με την κυβέρνηση και μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα λυθεί το πρόβλημα. Θεωρούμε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη αυτήν τη στιγμή ανάμεσα σε κυβέρνηση και εταιρεία και για αυτόν τον λόγο συνεχίζουμε να έχουμε τη δουλειά μας» πρόσθεσε ο κ. Ζαφειρούδας.

Τέλος, επισήμανε πως οι εργαζόμενοι νιώθουν ευχαριστημένοι από την εξέλιξη και δικαιωμένοι για τον αγώνα τους, τον οποίο θα συνεχίσουν. Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι των μεταλλείων αποχώρησαν από την οδό Βασ. Σοφίας, προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Χαλκιδική.


Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ελληνικός Χρυσός», Δ. Δημητριάδης, ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει ένας «εποικοδομητικός διάλογος με την κυβέρνηση». Επιπλέον, σημείωσε ότι «δόθηκαν οι άδειες για την Ολυμπιάδα και πιστεύουν ότι θα πάρουν κι αυτές για τις Σκουριές». «Η εταιρεία παραμένει πιστή στο επενδυτικό της πρόγραμμα» κατέληξε ο κ. Δημητριάδης.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν μένει παρά να κατέβουν στους δρόμους εργολάβοι, μηχανικοί και τσιμεντοπαραγωγοί για να ζητήσουν διευκολύνσεις για τα αυθαίρετα σε δασικές εκτάσεις. Επενδυτικό πρόγραμμα είναι και αυτό.