Κουρουμπλής: Ζητώ συγγνώμη που είπα να κάνετε μπάνιο

Κουρουμπλής: Ζητώ συγγνώμη που είπα να κάνετε μπάνιο Facebook Twitter
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός συνομιλούν με την Δήμαρχο της Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου Παπαθανασίου στα Σελήνια. (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
6

«Θέλω να ρωτήσω τον Παναγιώτη Κουρουμπλή αν θα πάει για μπάνιο σήμερα στη θάλασσα», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά που απευθυνόμενος τον Παναγιώτη Κουρουμπλή του ζήτησε να απαντήσει στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» και τη τεράστια οικολογική καταστροφή.

Ο υπουργός Ναυτιλίας είχε δεχθεί ερώτηση για το αν ο κόσμος θα πρέπει το επόμενο διάστημα και τον ένα μήνα, που όπως είπε θα χρειαστεί για την απορρύπανση, να μην κάνει μπάνιο ή να μην ψαρεύει στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα. Και στην απάντησή του, τότε, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε παρουσιαστεί καθησυχαστικός. «Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η απάντησή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι και τον Γιώργο Αυτιά αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη για τη δήλωσή του σχετικά με το κολύμπι στις ακτές της Αττικής.

«Δεν θεωρώ ότι κατέχω την μοναδική αλήθεια. Σε έναν προφορικό λόγο, σε μια συζήτηση που έγινε με την κ. Κοσιώνη, όταν με ρώτησε στην αρχή "πότε υπολογίζετε ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν" είπα ότι σε ένα μήνα, με βάση και τις μετρήσεις που θα έχουμε τότε, πιστεύω ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό είπα και αυτό το πράγμα» τόνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, σημειώνοντας πως ζητάει συγγνώμη αν εξέλαβαν αλλιώς τη δήλωσή του.

Δείτε το βίντεο:

 

Και το βίντεο με τη δήλωσή του σχετικά με το κολύμπι στις ακτές της Αττικής, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων:


Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η έρευνα αφορά περισσότερα από 40 πρόσωπα –πολιτικά στελέχη, κρατικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενες εταιρείες– για ενδεχόμενα αδικήματα απάτης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
LIFO NEWSROOM
Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η προσπάθειά μου να βοηθήσω τους συμπολίτες μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παράνομες πράξεις

Πολιτική / Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η προσπάθειά μου να βοηθήσω δεν έχει καμία σχέση με παράνομες πράξεις»

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

«Η Ελλάδα έχει ήδη κινητοποιήσει και της Ένοπλες Δυνάμεις έτσι ώστε να υπάρχει μια αποστολή επιτήρησης των λιβυκών αρχών έξω από τα χωρικά ύδατα» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Πολιτική / Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το μνημόνιο «παράνομο, ανυπόστατο και απαράδεκτο», τονίζοντας ότι «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα»
LIFO NEWSROOM