Ανακοίνωση της εταιρίας για το «SeaJet 2» που προσέκρουσε στο λιμάνι της Σίφνου

Ανακοίνωση της εταιρίας για το «SeaJet 2» που προσέκρουσε στο λιμάνι της Σίφνου Facebook Twitter
0


Εκτός δρομολογίων μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει το ταχύπλοο καταμαράν «SeaJet 2», το οποίο προσέκρουσε το πρωί, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, στο λιμάνι της Σίφνου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο επιβάτες, που όμως είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι η πλοιοκτήτρια εταιρεία, το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη-Αμοργό-Κουφονήσια-Νάξο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά, προσέκρουσε με μικρή ταχύτητα στην προβλήτα του λιμανιού, ενώ στη συνέχεια προσέδεσε στην προβλεπόμενη θέση, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια 194 επιβάτες.

Εξάλλου, η SEAJETS αναφέρει ότι οι επιβάτες που είχαν προορισμό άλλα νησιά προωθήθηκαν, ήδη, με μέριμνα της εταιρείας, ενώ το πλοίο «SeaJet 2» θα παραμείνει εκτός δρομολογίων μέχρι και την Παρασκευή 8/9.

Η ανακοίνωση της εταιρίας:

Ενημερώνουμε το επιβατηγό κοινό ότι σήμερα 6 Σεπτεμβρίου το πλοίο «SeaJet 2» το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη – Αμοργό - Κουφονήσια-Νάξο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά, προσέκρουσε με μικρή ταχύτητα στην προβλήτα του λιμανιού της Σίφνου κατά τη διαδικασία χειρισμού πρόσδεσης του.

Το πλοίο προσέδεσε στην προβλεπόμενη θέση του λιμανιού, όπου οι 194 επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια από το πλοίο, ενώ δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν για απαραίτητους / προληπτικούς λόγους στο ιατρικό κέντρο της Σίφνου από το οποίο αποχώρησαν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι επιβάτες που είχαν προορισμό τα άλλα νησιά, προωθήθηκαν ήδη στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες του υπόλοιπου δρομολογίου του «SeaJet 2» οι οποίοι διεκπεραιώνονται με άλλα πλοία της εταιρείας μας.

Το «SeaJet 2» θα παραμείνει εκτός δρομολογίων μέχρι και την Παρασκευή 8/09. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών της γραμμής του, η εταιρεία προχώρησε σε αναδιοργάνωση του πλέγματος των δρομολογίων της για τις 2 επόμενες ημέρες αντικαθιστώντας το «SeaJet 2» από το αδελφό του πλοίο «SuperJet» και το «SuperJet» στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Σέριφος –Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρός – Σαντορίνη – Ίος θα αντικατασταθεί από το Ε/Γ - Ο/Γ ταχύπλοο «Paros Jet».

Οι επιβάτες του «Paros Jet» στη γραμμή της Ραφήνας θα εξυπηρετηθούν από το E/Γ-O/Γ ταχύπλοο πλοίο μας «Tera Jet» και συμφώνα με την αναδιοργάνωση των δρομολογίων. - Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία στα τηλέφωνα 210 4121001, 210 4121901.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ