ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μαξίμου: «Απεγνωσμένη επιχείρηση αντιπερισπασμού» η πρόταση εξεταστικής της ΝΔ για Καμμένο

Μαξίμου: «Απεγνωσμένη επιχείρηση αντιπερισπασμού» η πρόταση εξεταστικής της ΝΔ για Καμμένο Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

«Ούτε Siemens, ούτε Novartis, ούτε Ερρίκος Ντυνάν, ούτε εξοπλιστικά, ούτε θαλασσοδάνεια. Το μόνο που θυμάται ο κ. Μητσοτάκης είναι να στοχοποιεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, κατ' εντολή φίλων του επιχειρηματιών», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας την πρόταση σύστασης εξεταστικής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και την εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor 1.

Η ανακοίνωση καταλήγει, τονίζοντας: «Σε αυτή την απεγνωσμένη επιχείρηση αντιπερισπασμού είναι προφανές ότι δεν θα συμμετέχουμε».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε την πρόταση να συσταθεί Εξεταστική για να διερευνήσει «την εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου, καθώς και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, εμπλοκή που αναδεικνύει ενδεχόμενες πολιτικές και ποινικές ευθύνες».

Πολιτική
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
To μονο απεγνωσμενο σε αυτη την κατασταση ειναι οι προσπαθειες του κου Τσιπρα να συγκαλύψει και να αλλαξει την ατζεντα. Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται, αν και ειναι προφανες πως αυτο δεν ισχυει εδω...