No.1

Βικτόρια Μπέκαμ: Είμαι άλλη μπροστά στα φλας και άλλη στο σπίτι

Βικτόρια Μπέκαμ: Είμαι άλλη μπροστά στα φλας και άλλη στο σπίτι Facebook Twitter
0

«Άλλη μπροστά στα φλας των φωτογράφων και άλλη στο σπίτι», δήλωσε η Βικτόρια Μπέκαμ ότι είναι, σε συνέντευξη της στην ολλανδική έκδοση του περιοδικού Vogue.

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls και νυν επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας δήλωσε ότι η διάσημη κατηφής έκφραση της με την οποία ποζάρει συνήθως δεν αντικατοπτρίζει τη ζωή της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Περνάμε πολύ ωραία με τον Ντέιβιντ», δήλωσε η Βικτόρια και προσέθεσε: «Αν ήμουν πραγματικά όσο δυστυχισμένη φαίνομαι στις φωτογραφίες που παίρνουν μερικοί παπαράτσι, τα παιδιά μου δεν θα ήταν τόσο ευτυχισμένα, όσο είναι. Και σίγουρα δεν θα ήμουν παντρεμένη ακόμα».

Το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου συνεχίζει η Βικτόρια Μπέκαμ είναι η ισορροπία. Δεν διστάζει παράλληλα να μιλήσει για το άγχος που της προκαλεί το γεγονός ότι μεγαλώνει. «Δεν είμαι τέλεια, αλλά δεν χρειάζεται να μοιάζω 25. Είμαι 43 και αυτό ακούγεται πολύ χειρότερο από ότι αισθάνομαι. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι σε αυτά που έχω καταφέρει και αισθάνομαι ευλογημένη».


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM