Μυστήριο με «αδέσποτες» σφαίρες στον Κορυδαλλό - Δύο τραυματίες σε διαφορετικές περιοχές

Μυστήριο με «αδέσποτες» σφαίρες στον Κορυδαλλό - Δύο τραυματίες σε διαφορετικές περιοχές Facebook Twitter
0

Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν χθες από σφαίρα πιστολιού στον Κορυδαλλό, σε δύο διαφορετικά σημεία της περιοχής, και μεταφέρθηκαν με διαφορά περίπου μιας ώρας στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το περίεργο περιστατικό ξεκίνησε στις 9 το βράδυ του Σαββάτου. Η πρώτη γυναίκα βρισκόταν σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν ένιωσε ελαφρύ κάψιμο στο γόνατό της και άρχισε να αιμορραγεί. Όταν πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί αφαίρεσαν από το πόδι της μία σφαίρα εννέα χιλιοστών.

Λίγη ώρα αργότερα και σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου από το πρώτο περιστατικό, μία δεύτερη γυναίκα τραυματίστηκε στον μηρό της, ενώ καθόταν σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίας. Και σε αυτή την περίπτωση, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί από μια σφαίρα.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η ασφάλεια της Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής ερευνά την υπόθεση, ενώ σημειώνεται στις μαρτυρίες τους οι γυναίκες δεν ανέφεραν ότι ακούστηκε πυροβολισμός ή κάποιος δυνατός κρότος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη 35χρονου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έκρυβε σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης σε παιδικά βιβλία

Ελλάδα / Σύλληψη 35χρονου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έκρυβε σχεδόν 3 κιλά κοκαΐνης σε παιδικά βιβλία

Ο άνδρας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να είναι μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα μέσω αεροπορικών οδών
LIFO NEWSROOM