O Nίκος Βούτσης απαντά μέσω συνεργατών του για τη Φρουρά που ήταν άφαντη στο επεισόδιο

O Nίκος Βούτσης απαντά μέσω συνεργατών του για τη Φρουρά που ήταν άφαντη στο επεισόδιο Facebook Twitter
2

Να καλύψει τη φρουρά της Βουλής που δημιούργησε αίσθηση με την μη εμφάνιση της στις συνεχείς εκκλήσεις του προεδρεύοντα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης Κασιδιάρη χθες, επιχειρεί ο Νίκος Βούτσης.

Μέσω συνεργατών του ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου ανέφερε ότι οι αστυνομικοί ήταν εκεί αλλά επειδή κινούνταν με πολιτική περιβολή, ήταν δύσκολο για κάποιον να τους διακρίνει. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, οι συνεργάτες του κ. Βούτση έλεγαν ότι ο κ. Μπαλαούρας φώναζε συνεχώς «φρουρά, που είναι η φρουρά», γιατί «μέσα στο χαμό ήταν δύσκολο να τους δει».

Πάντως, παρότι η φρουρά φαινόταν να ολιγωρεί στην περίπτωση της επίθεσης Κασιδιάρη, μάλλον έδρασε άμεσα στην περίπτωση των δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στη Βουλή την ώρα του επεισοδίου. Άνδρες της ασφάλειας πρόλαβαν να κλειδώσουν τα δημοσιογραφικά θεωρεία με αποτέλεσμα να μην μπορούν συντάκτες και φωτογράφοι να έχουν πρόσβαση στο σημείο όπου γινόταν το επεισόδιο.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των δημοσιογράφων.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM