Μπαλαούρας: Ο Κασιδιάρης έσπρωξε τον Δένδια που έπεσε πάνω στα έδρανα

Μπαλαούρας: Ο Κασιδιάρης έσπρωξε τον Δένδια που έπεσε πάνω στα έδρανα Facebook Twitter
1

Ο Κασιδιάρης έσπρωξε τον Δένδια που παραπάτησε προς τα πίσω και έπεσε πάνω στα έδρανα, είπε χθες το βράδυ στην ΕΡΤ, ο προεδρεύων την ώρα του επεισοδίου στην επιτροπή της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας. Ο κ. Μπαλαούρας είπε επίσης ότι δεν ήταν μόνο ο Κασιδιάρης που επιτέθηκε στον πρώην υπουργό αλλά και βουλευτές της Χ.Α. που του πετούσαν μπουκάλια με νερό.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο κ. Δένδιας μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε τι έγινε την ώρα της επίθεσης από τον Κασιδιάρη. Όπως είπε, ενώ περνούσε μπροστά από τα έδρανα της Βουλής για να βγει από την αίθουσα, άκουσε τον Κασιδιάρη να του λέει:  ''πού πας ρε; Γιατί περνάς από μπροστά μου όταν μιλάω;''.  όταν γύρισε να τον κοιτάξει ο υπόδικος βουλευτής της Χ.Α. του φώναξε "σήκω φύγε από δω ρε". Όταν ο κ. Δένδιας αρνήθηκε να αποχωρήσει, εκείνος κινήθηκε να του επιτεθεί. Κάποιοι, είπε ο πρώην υπουργός, τον μάζεψαν και τον έσπρωξαν προς τα πίσω αλλά αυτός άρχισε να πετάει μπουκάλια και ότι άλλο έβρισκε. « Θεώρησα ότι το σωστό ήταν να μη μετακινηθώ από εκεί, διότι αν το έκανα, σημειολογικά αυτό θα σήμαινε κάτι. Έμεινα εκεί και συνέχισε να με βρίζει και εμένα και τον Σαμαρά και τον Βορίδη. Μας έβριζε σχεδόν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, πέταγαν μπουκάλια νερά και οτιδήποτε άλλο», σημείωσε ο κ. Δένδιας. 

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό, είναι θεσμικό», τόνισε επίσης. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM