Η πρώτη δήλωση της Λεπέν: Ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί ο λαός από τις αλαζονικές ελίτ

Η πρώτη δήλωση της Λεπέν: Ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί ο λαός από τις αλαζονικές ελίτ Facebook Twitter
2

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν δήλωσε ότι το κεντρικό θέμα αυτών των εκλογών είναι η «άγρια παγκοσμιοποίηση» και κάλεσε όλους τους πατριώτες να την υποστηρίξουν.


«Ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί ο γαλλικός λαός από τις αλαζονικές ελίτ», πρόσθεσε. Όπως ανέφερε η Μαρίν Λεπέν, η ημέρα είναι ιστορική για τη Γαλλία, και στόχος της είναι η διάσωση της χώρας. «Διακυβεύεται η επιβίωση της Γαλλίας» δήλωσε.«Με οδήγησες στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου. Το πρώτο βήμα έγινε. Αυτό είναι ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Είναι επίσης μια πράξη γαλλικής υπερηφάνειας, η πράξη ενός λαού που σηκώνει κεφάλι. Ο γαλλικός λαός έχει τώρα μια πολύ απλή επιλογή: είτε συνεχίζετε στο δρόμο για την πλήρη απορρύθμιση, είτε επιλέγετε τη Γαλλία», πρόσθεσε η Λεπέν.

Και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν Νταβίντ Ρασλίν δήλωσε ότι η πρόκριση της υποψήφιας του Εθνικού Μετώπου στην ψηφοφορία της 7ης Μαΐου καθιστά τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών δημοψήφισμα για την παγκοσμιοποίηση.

Για «νίκη για πατριώτες» έκανε λόγο η ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΟΥΔΑΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Διεθνή / Οι ξεχασμένοι φύλακες των πυραμίδων του Σουδάν: Πώς ο πόλεμος άδειασε τη Μερόη

Κάποτε ήταν από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Σουδάν - Σήμερα, μέσα στον πόλεμο, οι πυραμίδες της Μερόης στέκουν σχεδόν έρημες, με ελάχιστους ανθρώπους να παλεύουν να διατηρήσουν ζωντανή μια ιστορία 2.400 ετών.
THE LIFO TEAM
ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Και συ ελιτ εισαι κουκλιτσα μου κ επικινδυνη.κ εκμεταλευεσαι κ χτιζεις πανω στο φοβο των Γαλλων.Αλλα δε φταις μονο εσυ....Φταινε και οι δυσκοιλιοι σοσιαλιστες κ αριστεροι με τις πολιτικες τους.Κ την πολιτικαλικορρεκτ αμηχανια τους μπροστα στον ισλαμοφασισμο.
Ξέρω ότι θα με κοροϊδέψετε αλλά μια φίλη αστρολόγος επέμενε ότι θα επικρατήσει η Λεπέν στον επόμενο γύρο και θα γίνει Πρόεδρος της Γαλλίας !!! το ξέρω ότι ακούγεται σχεδόν γελοίο αλλά το ίδιο είχε προβλέψει και για τον Τράμπ.... Ίδωμεν....