Κλειστές εφορίες λόγω κρύου

Κλειστές εφορίες λόγω κρύου Facebook Twitter
0

Κλειστή για δύο ώρες θα παραμείνει σήμερα η ΔΟΥ  Καλλιθέας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί, λόγω έλλειψης θέρμανσης στο κτήριο. Για τον ίδιο λόγο έμεινε κλειστή χθες και η ΔΥΟ των Αγίνω Αναργύρων.

«Οι εργαζόμενοι εδώ και ενάμιση μήνα μεταφέρουν θερμαντικά σώματα από τα σπίτια τους με αποτέλεσμα να υπερφορτώνεται το σύστημα, να πέφτει το ρεύμα, να υπάρχει καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των φορολογουμένων οι οποίοι παραπονιούνται και γκρινιάζουν» λέει στον Αθήνα 9.84 ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μέρκος.


Από την πλευρά του, το Υπουργείο Οικονομικών επικαλείται τις γραφειοκρατικές διαδικασίες εκταμίευσης για την αγορά πετρελαίου.


«Περιμένουν την Άνοιξη έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα» μας λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μέρκος και προσθέτει ότι «είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί είναι μεγάλος ο αριθμός των υπηρεσιών που λειτουργούν χωρίς θέρμανση».

Πηγή: Αθήνα 9.84

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ