Ο Τραμπ προκαλεί ξανά με τις δηλώσεις του - Υπερασπίστηκε τον Πούτιν λέγοντας πως και στις ΗΠΑ έχουν δολοφόνους

Ο Τραμπ προκαλεί ξανά με τις δηλώσεις του - Υπερασπίστηκε τον Πούτιν λέγοντας πως και στις ΗΠΑ έχουν δολοφόνους Facebook Twitter
1

O πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο του Fox News Μπιλ Ο' Ράιλι ότι "σέβεται" τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν αλλά αυτός ο σεβασμός δεν σημαίνει και ότι θα τα πάνε καλά και δεν θα επηρεάσει την εξωτερική πολιτική του.


Στη συνέντευξη που θα προβληθεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Τραμπ γιατί σέβεται τον ρώσο πρόεδρο--έναν πρώην πράκτορα της KGB, ο οποίος είναι γνωστό ότι είχε ζητήσει πολλές φορές την εξόντωση των εχθρών του.


«Λέω ότι είναι προτιμότερο να τα'χεις καλά με τη Ρωσία από το να μην τα έχεις καλά», απαντάει ο Τραμπ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Fox News. «Και αν η Ρωσία μας βοηθάει στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, που είναι μια σημαντική μάχη, και στην ισλαμική τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι καλό. Αν θα τα πάω καλά μαζί του; Δεν έχω ιδέα».


Όταν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής "The O'Reilly Factor" πίεσε τον Τραμπ ρωτώντας για το ιστορικό βίας του ρώσου προέδρου, εκείνος απάντησε: «Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι. Έχουμε και εμείς πολλούς δολοφόνους. Τι νομίζετε; Η χώρα μας είναι τόσο αθώα;».


Ο Τραμπ ρωτήθηκε επίσης αν είναι ανεύθυνο να κάνει ισχυρισμούς περί εκλογικής νοθείας χωρίς αποδείξεις που να το υποστηρίζουν.


"Αφήστε με να σας πω--όταν βλέπεις παράνομους--ανθρώπους που δεν είναι (Αμερικανοί) πολίτες να βρίσκονται στους εκλογικούς καταλόγους...Κοίτα Μπιλ, μπορούμε να είμαστε μωρά, αλλά βλέπεις τους εκλογικούς καταλόγους, έχεις παράνομους, έχεις νεκρούς, έχεις αυτό, είναι στ' αλήθεια μια πολύ άσχημη κατάσταση, είναι πολύ άσχημο".

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Εντολή στον στρατό να εμποδιστεί το «Madleen» από τον υπ. Άμυνας

Διεθνή / Ισραήλ: Εντολή στον στρατό να εμποδιστεί το «Madleen» - «Δεν θα φτάσετε στη Γάζα»

«Προς την αντισημίτρια Γκρέτα και τους φίλους της, το μήνυμα είναι σαφές: Γυρίστε πίσω, δεν θα φτάσετε στη Γάζα», λέει ο Ίσραελ Κατς - Πλησιάζουν την αποκλεισμένη περιοχή οι ακτιβιστές
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Ντοκουμέντα και μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι το Πεντάγωνο διέδιδε σκόπιμα ψευδείς πληροφορίες για UFO από τη δεκαετία του ’50, για να κρύψει μυστικά εξοπλιστικά προγράμματα
LIFO NEWSROOM
Ο Ερντογάν μιλά για ειρήνη, αλλά το χέρι του δείχνει πόλεμο

Ανάλυση / Ο Ερντογάν μιλά για ειρήνη, αλλά το χέρι του δείχνει πόλεμο

Η διπλή ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκαλύπτει μια Τουρκία σε κρίση: λόγια για ειρήνη, αλλά πράξεις καταστολής, αυταρχισμού και στρατιωτικοποίησης. Ανάλυση της πολιτικής πραγματικότητας πίσω από τις υποσχέσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

1 σχόλια