Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών Facebook Twitter
0

Ένας 42χρονος Έλληνας και ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς 15 μεταναστών -μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι-έναντι αμοιβής, με προορισμό τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Ο πρώτος συνελήφθη στη δυτική έξοδο της Θεσσαλονίκης την ώρα που οδηγούσε αυτοκίνητο με τους 15 μετανάστες και ο δεύτερος ενώ περίμενε σε κοντινή απόσταση με άλλο αυτοκίνητο.

Και τα δύο αυτοκίνητα ήταν νοικιασμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα Αρχών της Βουλγαρίας για να τα νοικιάσουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM