Εμφάνιση-έκπληξη της Μαντόνα στο «Women's March» κατά του Τραμπ στην Ουάσιγκτον

Εμφάνιση-έκπληξη της Μαντόνα στο «Women's March» κατά του Τραμπ στην Ουάσιγκτον Facebook Twitter
0

Φορώντας ένα μαύρο σκουφάκι με τα χαρακτηριστικά αυτάκια γάτας, η Μαντόνα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στην Ουάσιγκτον, στην «Πορεία των Γυναικών» κατά του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, προτρέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος να συμμετάσχει στην «επανάσταση της αγάπης».


«Είστε έτοιμοι να συνταράξετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης» είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια από σκηνής προτού ερμηνεύσει δύο της τραγούδια ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, μία ημέρα μετά την έλευση του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Στην πορεία βρέθηκε μάλιστα και η Cher και οι δύο διάσημες τραγουδίστριες είχαν μια σύντομη συνάντηση:


«Καλώς ήρθατε στην άρνησή μας ως γυναίκες να αποδεχθούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας. Όπου δεν διατρέχουν κίνδυνο μονάχα οι γυναίκες, αλλά όλοι οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι» πρόσθεσε.


«Είναι η απαρχή μιας αλλαγής περισσότερο από ποτέ αναγκαίας», «το καλό δε νίκησε σε αυτές τις εκλογές, όμως το καλό θα υπερισχύσει στο τέλος» επισήμανε προτού τραγουδήσει τις επιτυχίες της "Express yourself" και "Human nature", αφιερώνοντας μάλιστα την τελευταία στο Ντόναλντ Τραμπ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ OPENAI AMAZON

Πολιτισμός / Η Amazon εγκαταλείπει τη βιογραφική ταινία για τον Σαμ Άλτμαν ενώ επενδύει δισεκατομμύρια στην OpenAI

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Λούκα Γκουαντανίνο, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα κολακευτικά τον Άλτμαν
THE LIFO TEAM
Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Πολιτισμός / Ο Κιθ Ρίτσαρντς έγινε προπάππους και φοβάται την AI περισσότερο από το θάνατο

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Rolling Stones, Foreign Tongues, ο 82χρονος κιθαρίστας μιλά για το σώμα του, τον Μικ Τζάγκερ, την τεχνολογία, τον Τσακ Μπέρι και τα «παλιά κόλπα» που εξακολουθεί να εμπιστεύεται.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Πολιτισμός / Ο Ryan McGinley επιστρέφει στη νύχτα της Νέας Υόρκης

Στη νέα του έκθεση Night Shift στο Jeffrey Deitch, ο Αμερικανός φωτογράφος γυρίζει μετά από χρόνια στους δρόμους της πόλης που τον έκανε γνωστό, φωτογραφίζοντας γυμνά σώματα, queer φίλους, γέφυρες, τούνελ, σκουπίδια, φώτα και τη μεταμεσονύχτια ενέργεια της Νέας Υόρκης.
THE LIFO TEAM
Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει

Πολιτισμός / Αυτός ο ήλιος όλους θα μας κάψει: οι κουίρ ζωές του Asafe Ghalib που δεν χαμηλώνουν το βλέμμα

Στο Under The Same Sun, ο Βραζιλιάνος φωτογράφος ταξιδεύει σε επτά χώρες της Λατινικής Αμερικής και φτιάχνει ένα τρυφερό, σωματικό αρχείο queer ζωών που δεν χωρούν στις γνώριμες εικόνες της φτώχειας, της βίας, του εξωτισμού ή του Pride θεάματος
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Πολιτισμός / Το BBC ξαναδιαβάζει τον Ιάκωβο Α΄ μέσα από τους άντρες που αγάπησε

Το νέο ντοκιμαντέρ Queen James βασίζεται στο βιβλίο του ιστορικού Γκάρεθ Ράσελ και εξετάζει τις στενές σχέσεις του βασιλιά με τους άντρες συντρόφους του, πέρα από τη βικτωριανή σιωπή που σκέπασε για χρόνια την ιστορία τους.
THE LIFO TEAM
Η Μιράντα Τζουλάι πάει στο Άσπεν για να μιλήσει για το σώμα μέσα στο τοπίο

Πολιτισμός / Η Μιράντα Τζουλάι πάει στο Άσπεν για να μιλήσει για το σώμα μέσα στο τοπίο

Η συγγραφέας, καλλιτέχνιδα και σκηνοθέτις θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του AIR Festival του Aspen Art Museum, που φέτος συνδέει την περφόρμανς με τη φύση, την αρχιτεκτονική, την τεχνολογία και την εικαστική σκέψη.
THE LIFO TEAM
Το Ιράν καταδίκασε την καλλιτέχνιδα Παραστού Αχμαντί σε 74 μαστιγώματα επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ στο YouTube

Πολιτισμός / Το Ιράν καταδίκασε την καλλιτέχνιδα Παραστού Αχμαντί σε 74 μαστιγώματα επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ στο YouTube

Η ερμηνεύτρια και οκτώ μέλη της ομάδας της, που κατηγορήθηκαν για διάδοση «ανήθικου περιεχομένου», δεν θα μπορούν να εργαστούν καλλιτεχνικά ούτε να φύγουν από τη χώρα για δύο χρόνια.
THE LIFO TEAM