Θεσσαλονίκη: Νέα ταλαιπωρία αύριο - Θα κυκλοφορήσουν μόνο τα 130 από τα 480 λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Νέα ταλαιπωρία αύριο - Θα κυκλοφορήσουν μόνο τα 130 από τα 480 λεωφορεία του ΟΑΣΘ Facebook Twitter
0

Νέα ταλαιπωρία αναμένει και αύριο το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης, καθώς λόγω της κακοκαιρίας θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης και θα κυκλοφορήσουν μόνο 130 από τα 480 με 500 αστικά λεωφορεία.


Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι για τα λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν έχει ληφθεί μέριμνα για να επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο υδραυλικό σύστημα στις πόρτες, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.


Από το μεσημέρι τα αστικά λεωφορεία δεν εξυπηρετούν την Ευαγγελίστρια, τον Άγιο Αντώνιο, την Αγία Τριάδα, την Περιστερά και την Μηχανιώνα.


Με προβλήματα, σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη, γίνεται η κίνηση των αστικών λεωφορείων προς και από Καλαμαριά, Κηφισιά, Άνω Πόλη, Κρυονέρι, Πολίχνη και Συκιές. Ο κ. Στεφανίδης, τόνισε επίσης, ότι πολλά λεωφορεία εγκλωβίστηκαν γιατί οι δήμοι δεν έριξαν αλάτι στους δρόμους.


Στις λεωφορειακές γραμμές, πάντως, που εξυπηρετούνται τα τελευταία δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν για σήμερα κανονικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ ΣΑΜΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟ

Ελλάδα / Πλοίο Νήσος Σάμος: Άναψε τσιγάρο, ενεργοποίησε το σύστημα πυρόσβεσης και εκτοξεύτηκε νερό – Η ανακοίνωση των αρχών

Το σύστημα καταιονισμού ύδατος (sprinklers) ενεργοποιήθηκε εντός του επιβατικού-οχηματαγωγού πλοίου κατά τη διάρκεια δρομολογίου από τον Πειραιά προς τη Μυτιλήνη
THE LIFO TEAM
LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM