Βραζιλία: Ομολόγησε και η σύζυγος του Αμοιρίδη ότι συμμετείχε στη δολοφονία

Βραζιλία: Ομολόγησε και η σύζυγος του Αμοιρίδη ότι συμμετείχε στη δολοφονία Facebook Twitter
3

Η σύζυγος του Πρέσβη της Ελλάδας Κυριάκου Αμοιρίδη ομολόγησε τη συμμετοχή στη δολοφονία, λίγη ώρα μετά την ομολογία του εραστή της, όπως μεταδίδει η βραζιλιάνικη Globo και άλλα τοπικά μίντια.

Ωστόσο αναφέρεται πως υπάρχει ακόμη ένα ύποπτος στη δολοφονία ο οποίος είναι ο ξάδελφος της και ονομάζεται Σέρτζιο Μορέιρα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο φόνος διαπράχθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στο Nova Iguaçu. Δεν υπάρχουν ίχνη πυρών, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Αμοιρίδης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Για την αστυνομία, η Φρανσουάζ  είναι ο εγκέφαλος του εγκλήματος και ο εραστής τής ο εκτελεστής.

Ο Έλληνας πρεσβευτής Κυριάκος Αμοιρίδης, 59 ετών, είχε εξαφανισθεί από το βράδυ της Δευτέρας, όμως η Βραζιλιάνα σύζυγός του ανέφερε την απουσία του στην αστυνομία την Τετάρτη. Το ζευγάρι έχει μια κόρη 10 ετών.

Διεθνή
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Εγώ απορώ με την νοημοσύνη (=ηλιθιότητα) αυτών των εγκληματιών:1ον και κύριον, το παιδί.2ον, τα διαζύγια γιατί υπάρχουν;3ον, πίστεψαν αλήθεια ότι δεν θα τους ανακάλυπταν;
Και γω το σκεφτηκα αυτο που λες για τα διαζυγια. Ισως ομως τα οικονομικα οφελη να ηταν τελικα μεγαλυτερα αν τον εβγαζαν απο τη μεση. Καποια ασφαλεια ζωης ισως; Ποιος ξερει. Για το τελευταιο που λες, συμφωνω ειναι καθαρη ηλιθιοτητα. Για το πρωτο (για το παιδι) νομιζω οτι τομαρια σαν κι αυτους που δε δισταζουν να αφαιρεσουν μια ζωη για πλακα, δεν θα κωλωναν στην υπαρξη του παιδιου. Ειτε εχεις δηλαδη συμπονια ειτε οχι. Προφανως αυτοι δεν εχουν.