Ψάχνουν ακόμη για επιζώντες στα χαλάσματα στην Ινδονησία

Ψάχνουν ακόμη για επιζώντες στα χαλάσματα στην Ινδονησία Facebook Twitter
0

Οι έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων συνεχίζονται και σήμερα στην επαρχία Άτσεχ της Ινδονησίας, μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή χθες και κόστισε τη ζωή περισσοτέρων από 100 ανθρώπων.


Παράλληλα, οι ιατρικές ομάδες των νοσοκομείων προσπαθούν να περιθάλψουν τους εκατοντάδες τραυματίες, ενώ η βοήθεια αργεί να φτάσει στην αναφερόμενη περιοχή.


Ο σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών που έγινε χθες και έπληξε την επαρχία Άτσεχ είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που γνώρισε η περιοχή από το τσουνάμι του Ινδικού ωκεανού το 2004, το οποίο προκάλεσε περισσότερα από 120.000 θύματα, μόνο στο Άτσε.


Η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο οδικό δίκτυο γύρο από την περιοχή που βρέθηκε στο επίκεντρο του σεισμού, έχει ως συνέπεια την καθυστέρηση της αποστολής των εφοδίων και της ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλε στην περιοχή η κυβέρνηση της Ινδονησίας, αλλά και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM