Με συναυλία του Στινγκ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το Bataclan

Με συναυλία του Στινγκ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το Bataclan Facebook Twitter
0

Με συναυλία του Στινγκ θα ανοίξει τις πόρτες του το Bataclan στις 12 Νοεμβρίου, εναν ακριβώς χρόνο μετά τις τζιχανιστικές επιθέσεις στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην επικεφαλής των Police και η Lagardère Unlimited Live Entertainment, ιδιοκτήτρια του συναυλιακού χώρου.

 

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, η ομάδα των τζιχαντιστών άνοιξε πυρ στο εσωτερικό του Bataclan, στους εξωτερικούς χώρους καφέ και εστιατορίων της γαλλικής πρωτεύουσας και έξω από το Stade de France, αφήνοντας πίσω της 130 νεκρούς. Την ευθύνη για τις επιθέσεις ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM