Με απάτη για τροχαίο απέσπασαν 55 χιλιάδες από ηλικιωμένη

Με απάτη για τροχαίο απέσπασαν 55 χιλιάδες από ηλικιωμένη Facebook Twitter
0

Το ποσό των 55.000 ευρώ ζήτησε και πήρε από ηλικιωμένη, 43χρονη Βουλγάρα, με το πρόσχημα ότι το παιδί της αντιμετώπιζε τις συνέπειες τροχαίου ατυχήματος.

Πριν από περίπου 10 μέρες, μία γυναίκα τηλεφώνησε σε 78χρονη στην Πιερία προσποιούμενη την κόρη της και της είπε, ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και ότι κρατείται σε αστυνομικό τμήμα. Το τηλεφώνημα συνέχισε άντρας, προσποιούμενος τον αστυνομικό, ο οποίος της ζήτησε 55.000 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει η κόρη της τις συνέπειες. Αργότερα, σε περιοχή της Κατερίνης, σε προκαθορισμένο σημείο που υπέδειξε ο υποτιθέμενος αστυνομικός στην 78χρονη, εμφανίσθηκε η 43χρονη που παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 55.000 ευρώ από την τρομοκρατημένη γυναίκα και εξαφανίστηκε.

Η έρευνα όμως των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 43χρονης υπηκόου Βουλγαρίας και συνεργών της, για το αδίκημα της απάτης.

  Σε έρευνα, δε, που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι της συλληφθείσας σε περιοχή της Πιερίας, εντοπίσθηκε το ποσό των 3.500 ευρώ και ως μέρος από τα αφαιρεθέντα χρήματα, αποδόθηκε στην 78χρονη.

 Οι έρευνες συνεχίζονται για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM