Ρίο: Ισοπαλία 8-8 με την Ουγγαρία η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών που αρνείται να χάσει

Ρίο: Ισοπαλία 8-8 με την Ουγγαρία η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών που αρνείται να χάσει Facebook Twitter
0

Ισόπαλο 8-8 έληξε το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών με αντίπαλο την Ουγγαρία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α' ομίλου, για το Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο.

 

Με γκολ του Βλαχόπουλου 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης η εθνική μας ομάδα πήρε την ισοπαλία και παρέμεινε αήττητη στο Ρίο, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 2-3

Οι σκόρερ για την Ελλάδα: Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2, Μουρίκης, Γεννηδουνιάς 2

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM