Απορρίφθηκε η προσφυγή των Ισινμπάγεβα και Σουμπένκοφ για την απαγόρευση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς

Απορρίφθηκε η προσφυγή των Ισινμπάγεβα και Σουμπένκοφ για την απαγόρευση συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Facebook Twitter
1

Ελβετικό δικαστήριο απέρριψε τις προσφυγές που κατέθεσαν η Ρωσίδα επικοντίστρια, Γελένα Ισινμπάγεβα, και ο Ρώσος αθλητής των 110 μέτρων με εμπόδια, Σεργκέι Σουμπένκοφ, οι οποίοι προσπαθούσαν να ανατρέψουν την απόφαση που τους απαγορεύει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων R-Sport.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, ο 25χρονος σπρίντερ δήλωσε ότι ο αποκλεισμός από το CAS πρέπει να μπει σε αναμονή, έως ότου δημοσιευθεί το σκεπτικό της απόφασής του.

Επίσης, ο Σουμπένκοφ τόνισε ότι η προσφυγή ήταν η τελευταία ευκαιρία του για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM
Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM