O Nτόναλντ Τραμπ επέλεξε τελικά τον αντιπρόεδρο του και "διπλασίασε το μίσος"

O Nτόναλντ Τραμπ επέλεξε τελικά τον αντιπρόεδρο του και "διπλασίασε το μίσος" Facebook Twitter
0

Ο Donald Trump επέλεξε ως αντιπρόεδρο του τον Mike Pence, κυβερνήτη της Ιντιάνα, ο οποίος θα είναι ο συνοδοιπόρος του στις προεδρικές εκλογές του τρέχοντος έτους.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχω επιλέξει τον Κυβερνήτη Mike Pence ως Αντιπρόεδρο ", ανέφερε ο  Ρεπουμπλικανός  υποψήφιος νωρίτερα την Παρασκευή στο λογαριασμό του στο Twitter.

Είναι η πρώτη φορά που ένας αντιπρόεδρος ανακοινώνεται μέσω του Twitter, καθώς νωρίτερα ο Τραμπ είχε αναβάλει τη συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση του ονόματος, λόγω της πολύνεκρης επίθεσης στη Νις της Γαλλίας.

Οι άλλοι δυο διεκδικητές ήταν ο Chris Christie,  κυβερνήτης του New Jersey, και ο Νιουτ Γκίνγκριτς, πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Η απόφαση φαίνεται να αντιπροσωπεύει, σύμφωνα με τον Guardian, μια προσπάθεια του Τραμπ να ενώσει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα και να «μεταγγιστεί» η  πολυπόθητη πολιτική εμπειρία στον υποψήφιο του κόμματος.

Ο 57χρονος υποψήφιος αντιπρόεδρος έχει θητεία 12 ετών στο Κογκρέσο, και εμφανίζεται αντίθετος στις αμβλώσεις και στους γκέι γάμους.  

Ο Τσαντ Γκρίφιν, πρόεδρος της Εκστρατείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δήλωσε: «Ο Τραμπ απλά διπλασίασε το μίσος και τις διακρίσεις στην ατζέντα του με την επιλογή του εμφανώς αντι-LGBTQ Mike Pence».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM