ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης 849 εκατ. $ στο Ρίο, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης 849 εκατ. $ στο Ρίο, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Facebook Twitter
0

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας προγραμματίζει τη μεταβίβαση οικονομικής χρηματοδότησης έκτακτης ανάγκης, ύψους 849 εκατ. δολαρίων στο Ρίο ντε Τζανέιρο, προκειμένου να καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες για τη χρήση των υποδομών της πόλης, αλλά και την ασφάλεια στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου στο Reuters.


Η εξέλιξη αυτή, καταγράφεται μία ημέρα μετά την κίνηση του κυβερνήτη του Ρίο ντε Τζανέιρο να κηρύξει την πολιτεία σε κατάσταση οικονομικής έκτακτης ανάγκης, μετά τη μείωση των εσόδων εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης, αλλά και της μείωσης των εσόδων από τις εξαγωγές πετρελαίου. Τα ταμεία της πολιτείας είναι άδεια, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναμένεται ν' αρχίσουν στις 5 Αυγούστου.


Τα παραπάνω οικονομικά κονδύλια θα αξιοποιηθούν για την πληρωμή του προσωπικού ασφάλειας, αλλά και την ολοκλήρωση της γραμμής του μετρό, που οδηγεί στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kneecap: Βρετανικό δικαστήριο απέρριψε την κατηγορία για τρομοκρατία κατά του μέλους του συγκροτήματος

Διεθνή / Kneecap: Δικαστήριο απέρριψε την κατηγορία για τρομοκρατία κατά μέλους του συγκροτήματος

«Η όλη διαδικασία δεν αφορούσε εμένα. Πάντα αφορούσε τη Γάζα, το τι συμβαίνει αν τολμήσεις να μιλήσεις», είπε ο Liam Óg Ó hAnnaidh μιλώντας στον κόσμο που βρισκόταν έξω από το δικαστήριο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Άγνωστα drones πέταξαν πάνω από στρατιωτική βάση που εκπαιδεύει Ουκρανούς στρατιώτες

Διεθνή / Γαλλία: Άγνωστα drones πέταξαν πάνω από στρατιωτική βάση που εκπαίδευε Ουκρανούς στρατιώτες

Η γαλλική νομοθεσία απαγορεύει αυστηρά τις πτήσεις πολιτικών drones πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις, χαρακτηρίζοντας τέτοιες παραβιάσεις απειλή για την εθνική ασφάλεια
LIFO NEWSROOM