Μαθητές έπαθαν κρίση πανικού στη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων

Μαθητές έπαθαν κρίση πανικού στη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
4

Δύο περιστατικά σημάδεψαν τη δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων στον Βόλο. Τόσο οι καθηγητές, όσο και οι διευθυντές των εξεταστικών κέντρων κλήθηκαν να διαχειριστούν τις απρόσμενες καταστάσεις, όταν δύο μαθητές έπαθαν κρίση πανικού κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτη Σαβελίδη, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο 8ο Λύκειο Βόλου, στις 8:30, όταν ένας υπό εξέταση μαθητής αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο.

Στη δεύτερη περίπτωση, μία μαθήτρια, στο 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας, γύρω στις 11:00, δεν αισθάνθηκε καλά και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Και οι δύο μαθητές είναι καλά στην υγεία τους, αφού λίγο αργότερα αποχώρησαν από το νοσοκομείο, ενώ αναμένεται να επανεξετασθούν στην επαναληπτική διαδικασία των εξετάσεων, στις 6 Ιουνίου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ελλάδα / Νέο σχέδιο για ασφαλέστερες σιδηροδρομικές διαβάσεις – Τι προτείνει ο ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις και καταθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις εκσυγχρονισμού, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές πρακτικές
LIFO NEWSROOM
Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

Ελλάδα / Hellenic Train: Απεργούν οι μηχανοδηγοί την Πέμπτη - Αντιδρούν σε απολύσεις συναδέρφων τους

«Οι εκπρόσωποι της Hellenic Train δήλωσαν πως η εταιρεία στα πλαίσια της 'αναδιοργάνωσής της' επιλέγει να απολύει όσους βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΕΠΕ
LIFO NEWSROOM