Aξιωματικοί που πήγαν στην Κω για τον Μπεν τα έπιναν για 8 ώρες

Aξιωματικοί που πήγαν στην Κω για τον Μπεν τα έπιναν για 8 ώρες Facebook Twitter
2

Επί οκτώ ώρες έπιναν, σύμφωνα με τη Sun, αξιωματικοί της βρετανικής αστυνομίας, οι οποίοι μετέβησαν στην Κω στο πλαίσιο των ερευνών για την εξαφάνιση του Μπεν.

Aξιωματικοί που πήγαν στην Κω για τον Μπεν τα έπιναν για 8 ώρες Facebook Twitter

Όπως αναφέρει το Skynews, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας, ανώτερος αξιωματικός διετάχθη να επιστρέψει στην Βρετανία, ενώ η αστυνομία του South Yorkshire ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει τις καταγγελίες ότι οι αξιωματικοί έπιναν μπίρες και κρασί από τις 5 το απόγευμα μέχρι τη 1 τα ξημερώματα.

Aξιωματικοί που πήγαν στην Κω για τον Μπεν τα έπιναν για 8 ώρες Facebook Twitter

Η εφημερίδα Sun δημοσίευσε και φωτογραφίες των αξιωματικών, οι οποίοι στάλθηκαν για να προσθέσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση και ήταν προγραμματισμένο να καθίσουν στο νησί 2 εβδομάδες.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM