Λαφαζάνης: Έρχονται τα ελικόπτερα, να δούμε πόσοι μνημονιακοί αρχιεγκληματίες θα προλάβουν να μπουν

Λαφαζάνης: Έρχονται τα ελικόπτερα, να δούμε πόσοι μνημονιακοί αρχιεγκληματίες θα προλάβουν να μπουν Facebook Twitter
2

Την θέση πως η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει διαγραφή του χρέους και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα επανέλαβε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη συμμετοχή του στις χθεσινές κινητοποιήσεις των συνδικάτων "ενάντια στο αντιασφαλιστικό φοροεπιδρομικό έκτρωμα".

"Παντού απ' άκρου εις άκρον της Ελλάδας ξεχειλίζει η οργή και η αγανάκτηση ενάντια στα αντιασφαλιστικά και φοροεπιδρομικά εξαμβλώματα. Βλέπω, ήδη, από μακριά να έρχονται τα ελικόπτερα αλλά δεν ξέρω πόσοι και ποιοι από τους μνημονιακούς πολιτικούς αρχιεγκληματίες θα προλάβουν να μπουν" σημείωσε σε σχετική του ανακοίνωση ο Π. Λαφαζάνης.

"Η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή, πριν να είναι πολύ, μα πάρα πολύ, αργά, από το εθνικό νόμισμα, τη διαγραφή του χρέους, τη σεισάχθεια και τη γενναία ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών, την εθνικοποίηση των τραπεζών και ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα" καταλήγει η ανακοίνωση. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM