Γυναίκα νόμιζε ότι είδε έναν "εξτρεμιστή" στο πρόσωπο του διπλανού της σε πτήση της Easy Jet

Γυναίκα νόμιζε ότι είδε έναν "εξτρεμιστή" στο πρόσωπο του διπλανού της σε πτήση της Easy Jet Facebook Twitter
1

Ένα αεροσκάφος της εταιρείας EasyJet αναγκάστηκε να διακόψει τη διαδικασία απογείωσης από το αεροδρόμιο της Βιέννης με προορισμό το Λονδίνο, επειδή μια γυναίκα νόμιζε ότι ο διπλανός της ήταν εξτρεμιστής ισλαμιστής.


"Η γυναίκα νόμιζε ότι είδε μηνύματα που αναφέρονταν στο Ισλαμικό Κράτος στο κινητό τηλέφωνο του άνδρα" που καθόταν δίπλα της, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Καρλ-Χάιντς Γκρούντμπεκ, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Αυστρίας.


Αμέσως ειδοποίησε τα μέλη του πληρώματος, η απογείωση διακόπηκε και όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ενώ οι αποσκευές τους πέρασαν ξανά από έλεγχο.

Αφού δεν βρέθηκε τίποτα, το αεροσκάφος εκτέλεσε κανονικά την πτήση του, χωρίς όμως τους δύο επίμαχους επιβάτες οι οποίοι ανακρίνονται από τις αρχές.

Ο Γκρούντμπεκ είπε ότι ο άνδρας είναι Ιρακινός, χωρίς να διευκρινίσει την υπηκοότητα της γυναίκας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια