Κανονικά πλέον τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων

Κανονικά πλέον τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Κανονικά πραγματοποιούνται πλέον τα δρομολόγια των πλοίων, καθώς εξασθενούν σταδιακά οι άνεμοι στα πελάγη.

Τα πολλά Μποφόρ παραμένουν πάντως στο Ρίο-Αντίριο που παραμένει κλειστό καθώς η ένταση των ανέμων φτάνει και τα 9 Μποφόρ. Στη γραμμή Πρίνου-Καβάλας δεν εκτελείται το δρομολόγιο των υδροπτέρυγων.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις δρομολογίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Όπως αποδείχθηκε, τα παιδιά είχαν παραποιήσει τις ταυτότητές τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στο κέντρο - Ο ένας από τους τρεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης
LIFO NEWSROOM