Ο Ομπάμα πάει στην Κούβα αλλά δεν θέλει να δει τον Φιντέλ

Ο Ομπάμα πάει στην Κούβα αλλά δεν θέλει να δει τον Φιντέλ Facebook Twitter
0

Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του επαναστατικού ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο στη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στη χώρα. Η επίσκεψη Ομπάμα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Μάρτιο.

Η Ουάσιγκτον επίσης, εκφράζει την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση της Κούβας, δε θα δημιουργήσει προβλήματα σε συνάντηση του Ομπάμα με αντικυβερνητικούς στην Αβάνα.

Ο γενικότερος στόχος της επίσκεψης Ομπάμα στην Κούβα είναι βελτίωση των διμερών σχέσεων, σύμφωνα με τον αναπληρωτή σύμβουλο επί θεμάτων Εθνικής Ασφάλειας, Μπεν Ρόουντς, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος είναι επίσης αρνητικός και ως προς τη διακοπή λειτουργίας των μέσων επικοινωνίας που εκπέμπουν αντικομμουνιστικά προγράμματα στην περιοχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM