Έτοιμος να προκηρύξει νέες εκλογές ο Ραχόι

Έτοιμος να προκηρύξει νέες εκλογές ο Ραχόι Facebook Twitter
0

Η προκήρυξη νέων εκλογών είναι το πιο πιθανό σενάριο από την πλευρά του Ραχόι, αυτή τη στιγμή στην Ισπανία, σύμφωνα με ισπανική εφημερίδα El Pais.

«Το πιο πιθανό σενάριο αυτή την στιγμή, με μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα, είναι να προχωρήσουμε στην διεξαγωγή νέων εκλογών», δηλώνει στην εφημερίδα ανώτατο στέλεχος του Λαϊκού Κόμματος του Ραχόι.

Ως τώρα στη διαδικασία για να επιτευχθεί η στήριξη προς το πρόσωπο του Ραχόι ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση δεν υπήρξε καμία πρόοδος. Για αυτό σύμφωνα με το διαδικτυακό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ο Ραχόι ζήτησε από τους συνεργάτες του να είναι σε ετοιμότητα εν όψει νέων εκλογών.

Ο στόχος του συντηρητικού πολιτικού είναι να πείσει τους Σοσιαλιστές ότι είναι απαραίτητο να σχηματιστεί κυβέρνηση μειοψηφίας ώστε να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη επί μακρόν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM