Αντιφασιστικό συλλαλητήριο την ώρα που η Χρυσή Αυγή θα δίνει βραβεία στους αντιπροσώπους της

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο την ώρα που η Χρυσή Αυγή θα δίνει βραβεία στους αντιπροσώπους της Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
0

Σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, αύριο στις 11 το πρωί, με αφορμή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, καλεί η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς, στις 12 το μεσημέρι εκδήλωση απονομής επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους Πειραιά παρουσία του γενικού γραμματέα της, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Πειραιά Νίκου Κούζηλου και Γιάννη Λαγού.

Η ΚΕΕΡΦΑ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά «ετοιμάζεται να βραβεύσει τους δολοφόνους νεοναζί που συμμετείχαν στην επίθεση στο εκλογικό τμήμα στο Κερατσίνι, το σχολείο του Παύλου Φύσσα, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Λαγού». Προσθέτει ότι «αυτή η πρόκληση της Χρυσής Αυγής να δώσει βραβεία τραμπουκισμού, θα πέσει στο κενό».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσουν μηχανολόγοι, τοπογράφοι και υπεύθυνοι εταιρειών που είχαν ελέγξει ότι οι δεξαμενές και σωληνώσεις του εργοστασίου λειτουργούσαν σωστά
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ελλάδα / Το ελληνικό νησί που μπαίνει δυναμικά στη λίστα των Βρετανών ταξιδιωτών

Οι «χρυσαφί αμμουδιές, τα εντυπωσιακά αρχαία μνημεία και ο εξαιρετικός οίνος», είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το νησί ολοένα και πιο ελκυστικό για τους Βρετανούς ταξιδιώτες
THE LIFO TEAM