Απάντηση Τσίπρα στις καταγγελίες Πανούση

Απάντηση Τσίπρα στις καταγγελίες Πανούση Facebook Twitter
1
Απάντηση Τσίπρα στις καταγγελίες Πανούση Facebook Twitter

"Οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στην Δικαιοσύνη." Αυτή είναι η εξαιρετικά σύντομη, αλλά γεμάτη νόημα απάντηση από το γραφείο του πρωθυπουργού για την πολύκροτη συνέντευξη που έδωσε ο πρώην υπουργός στο Πρώτο Θέμα.

Ναι μεν αναγνωρίζεται πως οι καταγγελίες είναι σοβαρές, αλλά παράλληλα γίνεται ξεκάθαρη η δυσαρέσκεια από το στρατόπεδο του Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός πως όλα αυτά είδαν το φως της δημοσιότητας.

Απάντηση Τσίπρα στις καταγγελίες Πανούση Facebook Twitter
φωτό: protothema.gr

Οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της Αριστεράς.

Το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα αναφέρεται και σε δηλώσεις που έγιναν από τον κο Πανούση για τον ίδιο τον πρωθυπουργό «Εγώ είδα την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ΚΕΘΕΑ και χάρηκα γιατί πραγματικά πρέπει να έχουμε ευαισθησίες. Το να δείχνεις μια ευαισθησία προς τα κει, αλλά να αφήνεις τις φυλακές να τις διοικούν άλλοι, δεν είναι και πολύ έξυπνο. Και βέβαια δεν είναι αριστερό» φέρεται να δηλώνει σε χαρακτηριστικό απόσπασμα.

«Γιατί στην Αστυνομία υπάρχει και χρήμα. Πολύ χρήμα, και ήταν και αυτή η πλευρά. Δεν είναι μόνο η ιδεολογικοπολιτική κάποιων εκεί πέρα. Οι μίζες είναι μίζες. Και αυτές δεν έχουν χρώμα, γιατί το χρήμα δεν έχει χρώμα, δυστυχώς. Εγώ είπα σε μια παρέα ότι χρωστάω δύο πράγματα στον Αλέξη Τσίπρα. Πρώτον, που με έβαλε και, δεύτερον, που δεν με έβαλε τη δεύτερη φορά στην κυβέρνηση, γιατί νομίζω ότι με προστατεύει. Δεν κάνω εγώ γι' αυτά τα πράγματα. Να βλέπω να κλέβουν, να κάνουν, να αρπάζουν και να λέω "δεν πειράζει, είμαι υπουργός"». αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM