Διαψεύδει το υπ. Παιδείας τα περί επιβολής διδάκτρων στα δημόσια σχολεία

Διαψεύδει το υπ. Παιδείας τα περί επιβολής διδάκτρων στα δημόσια σχολεία Facebook Twitter
0

Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο το υπουργείο Παιδείας μελετά τη δημιουργία «ανεξάρτητων σχολείων» με χρηματοδότηση από τους συλλόγους γονέων, κατόπιν σχετικής πρότασης του προέδρου του Συνδέσμου Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων (ΣΙΕΙΕ) Χαράλαμπου Κυραϊλίδη.

Το υπουργείο τονίζει ότι  υπουργός Νίκος Φίλης ούτε σκέπτεται ούτε συζητά «εμπνεύσεις» για επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία, ενώ διαμηνύει ότι το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις για την ενίσχυση και την βελτίωση του Δημόσιου Σχολείου παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Σημειώνεται επίσης ότι ποτέ δεν συζητήθηκε τέτοιο θέμα στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM