Οι Έλληνες Τραυματιοφορείς δεν έχουν σχέση με τους "δήθεν τραυματιοφορείς" του ΑΕΛ-Εργοτέλης

Οι Έλληνες Τραυματιοφορείς δεν έχουν σχέση με τους "δήθεν τραυματιοφορείς" του ΑΕΛ-Εργοτέλης Facebook Twitter
1

Ανακοίνωση απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων σε σχέση με το τραγελαφικό γεγονός στον αγώνα Λάρισα – Εργοτέλης.

Η Ένωση ξεκαθαρίζει ότι ουδεμία σχέση επαγγελματική ή εθελοντική έχουν μαζί της τα άτομα, που διενήργησαν την μεταφορά του τραυματία ποδοσφαιριστή εκτός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Λάρισα – Εργοτέλης.


Το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και οι εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου, δείχνουν δύο «τραυματιοφορείς» να προσπαθούν να μεταφέρουν εκτός αγωνιστικού χώρου τον τραυματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως δύο φορές καταλήγει στο έδαφος.

Η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων, εκφράζει την αγανάκτησή της για το συμβάν, διότι, όπως αναφέρει «εξέθεσε με απαράδεκτο τρόπο το κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι επαγγελματίες τραυματιοφορείς που εργάζονται σε όλες τις νοσοκομειακές μονάδες της χώρας», κάνει λόγο για «ομολογουμένως απαράδεκτη μεταφορά» και δηλώνει κατηγορηματικά ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν διατηρούν καμία σχέση με την Ένωση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια